Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Második évad

A szerelem fáj

Az aktuális rész ismertetője: Dan a szívroham után sokáig eszméletlenül fekszik a kórházban. Debnek lelkiismeret-furdalása van, mert későn hívta a mentőket. Brooke és Peyton elégeti Lucas búcsúlevelét anélkül, hogy elolvasnák. Deb rosszul fogadja a hírt, hogy Nathan feleségül vette Haleyt. Lucas úgy dönt, visszaköltözik Tree Hillbe.

Mi jöhet még?

Az aktuális rész ismertetője: Luke hatalmasat csalódott Brooke-ban, miután ágyban találta Chris-szel. Rájött, hogy ez a nyitott kapcsolat nem működik. A lány nagyon megbánta, amit tett, de nem tud beszélni Luke-kal, mert Rachel folyton körülötte ólálkodik. A csapat kikap, Dan az öltözőben rátámad a fiára. Mouth videóra veszi a jelenetet.

Rossz lelkiismeret

Az aktuális rész ismertetője: Chris pókeren elveszíti a pénzt, amit a bemutatóra kapott. Elmennek a hajókaszinóra, hogy visszanyerjék az összeget. Az este botrányosra sikerül, a hajóról a folyóba ugranak, a pénzt kimossa a víz Chris zsebéből, ezért eladja a gitárját, és elkészül a bemutató CD. Peytont kísérti a lelkiismerete, amiért elüldözte Elliet. Lucas közli Debbel, hogy tudja, ő akarta megölni Dant.

Féktelenül

Az aktuális rész ismertetője: Tim legénybúcsút szervez Nathannek. Haley-t bosszantja, hogy sztriptíztáncosnőket rendelnek. Mouse hamis személyivel szerez egy hordó sört. Két rendőrnő észreveszi a söröshordót cipelő kölyköket, és beállítanak lefújni a bulit. Tim azt hiszi, ők a megrendelt sztriptíztáncosok. A félreértés eredménye Tim letartóztatása. Brooke fergeteges csajbulit szervez Haleynek, de az este végén kiderül, hogy nincs pénz a hitelkártyáján.

Szexi szomszéd

Az aktuális rész ismertetője: Brooke azt hiszi, hogy a medencéjükben meztelenül úszkáló fiú a mexikói medencetisztító. Csak később derül ki, hogy ő az új szomszéd, egyben az új iskolatárs. Magabiztos, nagyképű, aki alaposan felbolygatja a kedélyeket. Brooke apjának cége csődbe ment, és a lány nehezen tud hozzászokni a pénztelenség gondolatához. Egy fehérnemű boltban lopáson kapják, de Felix, az új szomszéd megmenti.

Bátrak éjszakája

Az aktuális rész ismertetője: Felix egy olyan játékra veszi rá a társaságot, melynek során a bátorságukat kell bizonyítaniuk, és egy kamerás telefonnal dokumentálniuk kell, hogy teljesítették. Lucas feladata úgy visszacserélni fehérneműt az üzletben, hogy közben épp viseli, majd egy idegen lánnyal kell lefényképezkednie. A fiú véletlenül Felix húgába botlik, de végül nem mutatja meg a fotót a többieknek.

Csillaghullás

Az aktuális rész ismertetője: Mindenki várja már a csillaghullást, különösen Dan, aki arra kéri Debet, hogy nézzék együtt a nyaralóból. Dan a kedvező orvosi vizsgálatok ellenére azt hazudja Debnek, hogy állandó felügyeletre szorul. Abban reménykedik, hogy így megmentheti romokban heverő házasságát. Karent elbűvöli a tanára, olyannyira, hogy kettesben nézik a csillaghullást a férfi hatalmas birtokán.

Elsöprő siker

Az aktuális rész ismertetője: Peyton tiniknek szervez bulit Karen új klubjában. Haley az utolsó pillanatban megrémül a tömegtől és nem akar fellépni. Peyton Christ küldi a színpadra, de a fiú meggondolja magát. Így Haley kénytelen énekelni, hogy elkerüljék a botrányt. Elsöprő sikert arat. Az este mégis botrányba fullad, mert Felix és Lucas összeverekednek Anna miatt.

Keserű igazság

Az aktuális rész ismertetője: Lucas és Nathan elutazik egy kosármeccsre. Haley nem vallja be Nathannek, hogy aznap bemegy a stúdióba Chris-szel. Brooke döbbenten veszi tudomásul, hogy a szülei eladták az ágyát, ezért kitalálja, hogy Haleyék lakásán aludjanak a lányokkal. Nathan elárulja Lucasnak, hogy mindkettejüket bejelentette egy orvosi vizsgálatra, ugyanis az apjuk szívbetegsége örökletes. Lucas nem hajlandó alávetni magát a vizsgálatnak.

A bálkirálynő

Az aktuális rész ismertetője: Nathan megneszeli, hogy a gimi diákbálján Haleyt választják majd az este királynőjének. Haley azonban késő estig Chrisszel próbál. Nathan aggódva várja a bálon. Mouth elárulja Brooke-nak, hogy nem Felix kísérte haza, amikor berúgott. Brooke mindkét fiúra haragszik, amiért hazudtak neki...

A látszat csal

Az aktuális rész ismertetője: Nathan megtiltja Haleynek, hogy Chris-szel találkozzon. Chris megpróbálja rávenni Haleyt, hogy elutazzon vele. A lány kimegy a pályaudvarra. Peyton úgy érzi, mindenkit elveszített. Dan gratulál Jules-nek, amiért sikerült elcsavarnia Keith.

A szív útjai

Az aktuális rész ismertetője: Haley az utolsó pillanatban mégsem utazik el Chris-szel. Haley, aki nagyon magányos és kétségbeesett, felveszi a kapcsolatot a drogterjesztő Rickkel. Ekkor érkezik Jake, akit Lucas értesített, mivel aggódott a lány miatt. Haley nővére, Taylor hívatlanul beállít a húgához, és közli, hogy egy ideig náluk marad.

A diagnózis

Az aktuális rész ismertetője: Lucas úgy dönt, eleget tesz Dan meghívásának, és hozzá költözik. Karen hallani sem akar erről. Nathan is furcsán néz Lucasra, de ők nem tudják, hogy Lucasnál diagnosztizálták apja örökletes szívbetegségét. A fiú meghamisította az orvosi vizsgálat eredményeit, hogy ne aggódjanak érte. Haley úgy dönt, Chrisszel elmegy egy turnéra. Nathan teljesen kétségbe esik.

Hurrá, választunk!

Az aktuális rész ismertetője: Brooke az iskolai diáktanács elnöki székére pályázik. Vetélytársa, Erica mindent elkövet, hogy ő maradjon az elnök: negatív kampánnyal próbálja lejáratni Brooke-ot. Végül Mouth beszéde meggyőzi a diákokat arról, hogy Brooke alkalmas az elnöki posztra, és a diákok megválasztják.

Üzenet a jövőnek

Az aktuális rész ismertetője: A Tree Hill-i gimi diákjai 1955 ben kamerába mondták a gondolataikat. A felvételeket 50 év múlva lehetett legkorábban megnézni. Ezt a jelenlegi diákoknak is meg kell tenniük. Mivel a felvételek titkosak, Anna a kamerába mondja, hogy leszbikus, de később meggondolja magát, és Mouth segítségével betör a videólaborba, és letörli a felvételt. Ha már ott vannak, kihallgatják a többiek titkait is.

Sarokba szorítva

Az aktuális rész ismertetője: Andy megígéri Karennek, hogy a magánnyomozója segítségével találnak valamit Dan ellen, amivel sarokba szoríthatják, hogy visszaszerezzék Lucast. Dan megígéri Jules-nak, hogy békén hagyja őket, nem szól Keith-nek az egyezségükről. Andyt épp Keith esküvőjén értesíti a magánnyomozó, hogy Dan egy Emily nevű nőnek fizeti a lakását. A fotókról kiderül, hogy Emily és Jules ugyanaz a személy. Karen megfenyegeti a lányt, hogy kipakol Keith-nek. Jules megszökik, az esküvő pedig elmarad.

Vágyakozás

Az aktuális rész ismertetője: Deb pénzt ad Lucas-nak, hogy Haley után mehessen és hazavihesse a feleségét. Nathan felkeresi a lányt a koncertturnén, de szomorúan látja, hogy nem hordja a jegygyűrűt, és eszében sincs hazamenni vele. Mire a koncert véget ér, Haley már nem találja az öltözőben Nathant. Megjelenik Niki, aki visszaköveteli Jake-től kislányukat, mivel Jake távollétében neki ítélték a bíróságon.

Szigorúan piszkos ügyek

Az aktuális rész ismertetője: Karen, Lucas kérésére rábeszéli Brooke szüleit, hogy a lány nyárig náluk lakhasson. Brooke, akivel egyáltalán nem törődtek a szülei, nehezen fogadja el, hogy Karen szabályai szerint kell élnie. Anna rájön, hogy Felix írta Peyton szekrényére a leszbi szót. Felixet a szülei katonai iskolába küldik, Anna pedig bevallja a szüleinek, hogy a lányokat kedveli. Lucas és Andy Dan piszkos ügyeit akarják felderíteni, de csak sötétben tapogatóznak.

Becsapódás

Az aktuális rész ismertetője: Nathant meglátogatja a nagybátyja, Coop, akit Deb küldött, hogy felrázza egy kicsit Nathant. Coop autóversenyző, és megengedi Lucasnak és Nathannek, hogy fussanak egy kört a versenypályán. Nathan, aki teljesen kikészült, mióta Haley elhagyta, kipróbálja a versenyautó végsebességét, és fékezés nélkül a falnak ütközik. Rendkívül súlyos állapotban viszik kórházba. Mivel sok vért vesztett, Deb vért ad neki, de gyógyszerfüggősége miatt nem használhatják a vérét.

Álomvilág

Az aktuális rész ismertetője: Nathan azt álmodja a kórházi ágyán, hogy az apja Lucas anyját, Karent vette feleségül, őt pedig Deb egyedülálló anyaként nevelte fel. Álmában minden pont fordítva történt, mint a valóságban. Ő volt a szegény, Lucas pedig a gazdag féltestvér. Miután magához tér, Haley-t hívja, és megkéri, hogy ne menjen haza, inkább valósítsa meg az álmait.

Tisztesség kérdése

Az aktuális rész ismertetője: Brooke unalmában összerakja a papírfecniket, amiket Lucas ellopott Dab iratmegsemmisítőjéből. Így világossá válik, hogy Dan hogyan tesz szert tisztességtelen nyereségre. Dan felkeresi Haleyt a Nathannal kötött házasság érvénytelenítési kérelmével. Haley, aki épp haza akart térni, megsemmisülve látja, hogy Nathan már aláírta. Dan rábeszéli Nathant, hogy költözzön haza. A fiú arra kéri Lucast, hagyja abba az apja piszkos ügyei utáni nyomozást. Lucas úgy dönt, hazaköltözik Karenhez.

Egyszer minden véget ér

Az aktuális rész ismertetője: Lucas és Brooke New York-ba mennek, hogy meglátogassák Haleyt. Brooke megtalál néhány régi levelet és fényképet Lucas holmijai között, amelyekből arra következtet, hogy Lucas még mindig Peytont szereti. Niki meglátogatja Jake-et a börtönben. A fiú döbbenten látja, hogy Niki megtalálta Jennyt Kaliforniában, és most egyszerűen elsétál vele. A fiút kiengedik a börtönből, és Peyton nagy bánatára útnak indul, hogy felkutassa a lányát. Andynek haza kell utaznia Ausztráliába az anyjához, de előtte még megszerzi Lucasnak Dan széfjéből a főkönyvet.

Örökké búcsúzunk

Az aktuális rész ismertetője: Lucas megszerzi Dan titkos főkönyvét, melybe minden törvénytelen tranzakciót feljegyzett. A főkönyvet felajánlja Debnek, hogy zsarolhassa a férjét és sikerüljön távol tartania magától. Karen Andy után megy Ausztráliába. Brooke-nak el kell utaznia a nyári szünidőre. Lucas az indulása pillanatában közli vele, hogy szereti. Dan azzal fenyegeti a feleségét, hogy őt is letartóztatják, ha a csalásai nyilvánosságra kerülnek. Peyton életében felbukkan egy nő, aki azt állítja magáról, hogy az édesanyja.