Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Harmadik évad

Lappangó szerelem

Az aktuális rész ismertetője: Peyton szeretne Jake-kel maradni, de a fiú nem akar újból csalódni, Peyton ugyanis beszél álmában, és Jake hallotta, amint azt mondta, hogy Lucast szereti. Brooke színdarabot rendez meglepetésként Haleynek és Nathannek, melyben a barátok előadják szerelmük történetét. Peyton bevallja Brooke-nak, hogy szereti Lucast.

Egy kis kiruccanás

Az aktuális rész ismertetője: Rachel meghívja az egész társaságot az erdei faházukba. Senki sem hiszi, hogy Peyton egy rocksztárral randizik, nagy a meglepetés, amikor reggel Pete, a Fall Out Boys frontembere reggelit készít a konyhában. Nathan kétszer is ellopja Haley jeggyűrűjét, hogy újra megkérhesse a kezét.

Bűntudat

Az aktuális rész ismertetője: Keith temetése után mindenkin eluralkodik a gyász, melynek több lépcsőfoka van. Először van a tagadás, majd a düh, a félelem, a bűntudat, a depresszió, majd az elfogadás. Lucas, aki azt hiszi, Jimmy lőtte le Keith-et, nem akar elmenni a temetésére. Dant kísérti bátyja gyerekkori emléke.

Összeomlás

 Az aktuális rész ismertetője: Mindenki elkerüli Jimmy Edwardsot, aki nem rejtette véka alá, hogy mit gondol a társairól. Nagyon sokan haragszanak rá. Jimmy egyik szünetben fegyvert ránt és lövöldözni kezd. A sikoltozó tömeg kirohan az iskolából. Néhányan Haleyvel bezárkóznak egyik tanterembe. Köztük van Jimmy is, aki ismét dühbe gurul, amikor valaki pszichopatának nevezi a lövöldözőt, és túszul ejti a társait.

 

Homályos emlékek

Az aktuális rész ismertetője: Dant elkábítják, majd rágyújtják az épületet, de a tűzoltók kimenekítik, így ezt is túléli. Lábadozása közben próbálja összerakosgatni a mozaikkockákat, de nem tud visszaemlékezni a gyújtogató arcára. Haley visszatér, de Nathan nem tud megbocsátani neki. Peyton haragszik a szüleire, mert sosem mondták el neki, hogy örökbe fogadták. Brooke visszatér a nyaralásból, azt ajánlja Lucasnak, hogy járjanak együtt, de a kapcsolatuk legyen nyitott. Deb közli Dannel, hogy el akar válni.

Érzelmi káosz

Az aktuális rész ismertetője: Az évnyitó előtti utolsó nagy bulira készülnek. Brooke kiélvezi a nyitott kapcsolat adta előnyöket. Lucast zavarja, hogy Brooke mindenkivel flörtöl. Brooke felajánlja Haley-nek, hogy legyen a lakótársa. Lucas látja, hogy Haley édesanyja, Ellie, drogot vesz a parkban. Dan, aki bővelkedik ellenségekben, mindenkit gyanúsnak hisz, de Lucast sejti a gyújtogatás mögött.

Szép remények

Az aktuális rész ismertetője: Dan ellenségének tekinti Whitey edzőt, aki nem csupán kosarazni tanítja a fiúkat, hanem becsületes, tartalmas életre neveli őket. Megpróbálja elintézni, hogy még az új idény kezdete előtt leváltsák az edzőt. Lucas és Haley a szokásukhoz híven egy papírra felírják, mi fog történni az új tanévben. Miközben jókat derülnek korábbi előrejelzéseiken, mindketten megfogalmazzák reményeiket.

A jövő visszatér

Az aktuális rész ismertetője: Nathan újra összejön Haleyvel, de az apja bogarat ültet a fülébe azzal, hogy azt sugallja, Haley biztosan egy gyerekkel akarja megfogni. Nathan újra bedől az apja ármánykodásának. Haley megsértődik. Keith visszatér a városba. Karen nagyon örül, de figyelmezteti, hogy Dan azt hiszi, ő akarta megölni. Keith-et letartóztatják gyilkossági kísérlet miatt.

Álarcok mögött

 

Az aktuális rész ismertetője: Larrynek nem tetszik, hogy Ellie, Peyton szülőanyja felbukkant a lány életében. Lucas látja, hogy az asszony drogot vesz a parkban, és figyelmezteti Peytont. Ellie elárulja Lucasnak, hogy rákos, és a kábítószertől jobban érzi magát. Jelmezbált szerveznek a gimiben. Peyton hófehér angyaljelmezét feketére festi, így ő lesz a halál angyala. Nathan titokban megkéri Christ, hogy zenéljen együtt Haleyvel. Nathan Batmannek öltözik. Egy Batman jelmezes fiú megcsókolja Haleyt, aki azt hiszi, a férje volt az, és reménykedik, hogy helyrehozhatják a kapcsolatukat.

Mi leszek, ha nagy leszek?

 Az aktuális rész ismertetője: Az iskola pályaválasztási tanácsadója elbeszélget a diákokkal, hogy együtt találják ki, hol szeretnének tovább tanulni, mit kezdjenek az életükkel. Haley a Stanfordot választja, de így közel háromezer mérföld választja majd el férjétől, Nathantől. Nathan megkéri az edzőt, segítsen neki a Stanford csapatába kerülni. Keithet egy fogdában töltött éjszaka után bizonyíték híján elengedik.

Oltári bunyó

Az aktuális rész ismertetője: Nathan ad még egy esélyt Haleynek. Megengedi, hogy újra Chris-szel zenéljen, hogy kiderüljön, ki a fontosabb számára. Brooke, aki nem akarta elkötelezni magát, most féltékeny Rachelre, aki tüntetőleg Lucason csüng, amikor csak teheti. Az évadnyitó ünnepségen a csapat és a szurkolólányok körében is verekedés tör ki. Karen bejelenti, hogy indul Dan ellen a helyhatósági választásokon.

Marakodók

Az aktuális rész ismertetője: Dan próbálja meggyőzni Karent, hogy semmi esélye megszerezni a polgármesteri posztot. Deb amikor csak teheti, borsot tör a férje orra alá. Brooke kitalálja, hogy minden lány válasszon párt magának, és egy éven keresztül csak azzal randizhat. Így próbálja távol tartani Lucast Racheltől. Ám Rachel nagyon ravasz, így Brooke hoppon marad. Peyton Nathant akarja választani, de végül átengedi Haleynek.

Pokolba a szabályokkal

Az aktuális rész ismertetője: Deb ráveszi Karent, hogy rongálják meg Dan választási óriásplakátját. A lányok a kiválasztott fiúval randizhatnak. Brooke, aki azért választotta Christ, hogy keresztbe tegyen Rachelnek, nem akar randizni, de ezzel felrúgná a saját maga által felállított szabályokat. Lucas lerázza Rachelt, hogy mielőbb meglátogassa Brooke-ot, de a lányt nem találja egyedül.

Mi jöhet még?

Az aktuális rész ismertetője: Luke hatalmasat csalódott Brooke-ban, miután ágyban találta Chris-szel. Rájött, hogy ez a nyitott kapcsolat nem működik. A lány nagyon megbánta, amit tett, de nem tud beszélni Luke-kal, mert Rachel folyton körülötte ólálkodik. A csapat kikap, Dan az öltözőben rátámad a fiára. Mouth videóra veszi a jelenetet.

Szép új világ

Az aktuális rész ismertetője: Nathan kibékül Haleyvel, Deb elhagyja a házat. Nathan felkeresi egy motelban, ahol Deb bevallja neki, hogy ő akarta megölni az apját. Peyton megkéri Lucast, hogy kísérje el Ellie-hez. Ellie nem kér Peyton sajnálatából, és kidobja a házából. Brooke ismét féltékeny, amiért Lucas Peytonnal van.

Viharos éjszaka

Az aktuális rész ismertetője: Hatalmas vihar kerekedik, az egész városban szünetel az áramszolgáltatás. Mindenki gyertyafénynél, romantikus körülmények között tölti az áramszünet óráit, Dant kivéve, aki a sötétség leple alatt betör Keith lakásába, ahol véletlenül megtalálja egy értékmegőrző fiók kulcsát.

Válaszúton

Az aktuális rész ismertetője: Brooke elmegy a fiatal tervezők divatbemutatójára, ahová az általa tervezett ruhákat is beválogatták. A modellje, Solaris, csupán 15 éves, de a drog és a divatszakmában elharapódzó prostitúció már nyomot hagyott rajta. Nem kér ebből a világból, ezért visszarepül a pompomlányok versenyére, ahol Peytont Lucas szobájában találja.

Botrány

Az aktuális rész ismertetője: Annak idején a diákok egy kamera előtt őszintén elmondták a véleményüket az életről, a társaikról. Időkapszulának nevezték, és az volt a cél, hogy 50 év múlva lássák és hallják gimis önmagukat. Azonban valaki feltörte az időkapszulát és feltette az internetre a vallomásokat, valamint az iskola összes kivetítőjén és tévéjén is ez látható. Mindenki döbbenten hallgatja mások véleményét, ami néha igencsak sokkoló.

A jó döntések ideje

Az aktuális rész ismertetője: Pete megérkezik Peytonék házához egyik éjjel, de Larry elküldi. Lucas bevallja Whitey-nak és Nathannek, hogy szívbeteg. Minden erejét összeszedve az anyjának is bevallja, hogy hazudott neki. Mouth beleszeret Rachelbe, de csalódnia kell benne. Pete egy Chicagóba szóló repülőjegyet küld Peytonnak, de hosszas mérlegelés után Peyton inkább Jake-et keresi fel.

 

Csak hétfő ne lenne

Az aktuális rész ismertetője: Peyton felkeresi Jake-et és kislányát, Jennyt. Mivel hamarosan vissza kell indulnia Tree Hillbe, olyan érzése van, mintha vasárnap este lenne, amikor a szórakozás örömét elrontja a tudat, hogy másnap ismét hétfő lesz, és kezdődnek a hétköznapok. Nathan és Deb távoltartó végzést szereznek Dan ellen, aki így még a fia kosármeccsére sem mehet el.

 

Holtomiglan, holtodiglan

 

Az aktuális rész ismertetője: Brooke nagyon haragszik Peytonra, mert azt hiszi, el akarja venni tőle Lucast. Rachel dühöng, amiért Cooper ejtette, amikor megtudta, hogy csak 17 éves. Dan elmondja Debnek, hogy meggyőződése szerint Keith akarta megölni. Deb a fiuk esküvője után elmondja, hogy nem Keith akarta megölni, hanem ő. Dan teljesen összeomlik, hiszen bosszúból ölte meg Keith-t. A reptérre menet az ifjú pár kocsija összeütközik Cooperékkel egy hídon. Cooper és Rachel a kocsival a vízbe zuhannak. Nathan utánuk ugrik.