Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Tuti gimi
(One Tree Hill)

 

színes amerikai filmsorozat, 2001
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 
Stereo

rendez
őSanford Bookstaver, Les Butler, David Carson, Billy Dickson, Michael Grossman
író: Jennifer Cecil, Terrence Coli, Chad Fiveash, Ann Hamilton, Adam Horowitz
operat
őr: Peter B. Kowalski
jelmeztervez
őLeigh Leverett
zene: Mark Snow
producer: Jennifer Cecil, Lynn Raynor
látványtervez
őJohn D. Kretschmer
vágó: Warren Bowman, Les Butler, Stan Salfas, Michael Stern

szereplő(k):
Chad Michael Murray (Lucas Scott)
James Lafferty (Nathan Scott)
Hilarie Burton (Peyton Sawyer)
Sophia Bush (Brooke Davis)
Bethany Joy Lenz (Haley James Scott)
Craig Sheffer (Keith Scott)
Paul Johansson (Dan Scott)

Egy észak-karolinai kisvárosban él két féltestvér: Lucas és Nathan. Mindketten nagyszerű kosarasokként versenyeznek a helyi csapatban. Ám nem csupán a sportban, hanem Nathan barátnője, Peyton miatt a magánéletben is összeütközésbe kerülnek egymással.

Első évad:

Győzni mindenáron

Az aktuális rész ismertetője: Apák-fiúk mérkőzést szerveznek, melyre Lucas Keith-et hívja meg. Nathan apja mindenképpen meg akarja akadályozni, hogy Lucas is játsszon. A mérkőzésen annyira erős benne a győzni akarás vágya, hogy a saját fiát is csúnyán fellöki, csakhogy zsákolni tudjon

Hazafelé

Az aktuális rész ismertetője: A csapat idegenben játszik, amikor Nathan és Lucas összeverekednek a pályán. Hazafelé az edző megállítja a buszt, és kiteszi a két fiút, hogy a hosszú gyalogúton hazafelé alkalmuk legyen megbeszélni a dolgot.

Gonosz tréfa

Az aktuális rész ismertetője: Egy bulin Peyton és Lucas összejönnek, de Peytont megrémíti, hogy Lucas életre szóló kapcsolatban gondolkodik. Brooke mindent elkövet, hogy Nathan és Peyton kibéküljenek, míg Haleyvel gonosz tréfát űz, hogy a lány soha többé ne álljon szóba Nathannel. A hazugságok kiderülnek, és végül mindenki csalódik.

Kábulat

Az aktuális rész ismertetője: Peyton és Brooke elmennek egy főiskolás buliba, ahol Peyton italába kábítószert kevernek. Brooke rátalál Peytonre, és Lucast hívja segítségül, aki azonnal kideríti, milyen szert adtak a lánynak. Karen Olaszországba utazik egy szakácstanfolyamra, és közben Deb-re bízza a kávézót.

Késő bánat

Az aktuális rész ismertetője: Mivel Peyton azt mondta Lucasnak, hogy csak barátként szereti, a fiú hagyja, hogy Brooke, Peyton legjobb barátnője elcsábítsa. Mire meggondolja magát, már késő. Nathan meg akar felelni az apjának, és amikor egy fontos mérkőzésre kerül sor, drogot szerez, hogy felpörgesse magát a meccsre. Játék közben azonban rosszul lesz, és eszméletlenül esik össze a pályán.

 

Felismerés

Az aktuális rész ismertetője: Nathant elviszi az apja hétvégére egy golfklubba, de ott is ráerőlteti az akaratát, végül Nathan fogja magát és hazautazik. Deb a férjét okolja azért, hogy Nathan doppingolással teszi tönkre magát csak azért, hogy megfeleljen az apjának. A kávézóban zenés "Ki mit tud"-ot tartanak, amibe Jake is benevez. Lucas unszolására nem titkolja tovább, hogy van egy kislánya, akit a szülei segítségével nevel, és ezért nem tud eljárni szórakozni a többiekkel.

Viharos napok

Az aktuális rész ismertetője: Dan úgy dönt, hogy abbahagyja a kosarazást. Az apja nem tud napirendre térni felette. Brooke Peytontól két tanácsot, mivel tudná még jobban magához kötni Lucast. Fogalma sincs arról, hogy a lány még mindig szerelmes Lucas.

Legényvásár

Az aktuális rész ismertetője: Jótékonysági árverésen lehet licitálni a kosaras fiúkra. Aki a legtöbbet fizeti értük, az azt tehet, amit csak akar az így megszerzett fiújával. Timért nem tolonganak az érdeklődök. Deb megsajnálja, és ad érte néhány dollárt. A fiú félreérti a helyzetet. Haley Lucasra licitál, és meggyőzi Peytont, hogy szerezze meg Nathantba.

Végső elhatározás

Az aktuális rész ismertetője: Niki és Peyton hajba kapnak Haley buliján, melyet Nathan lakásában rendezett. Nathant beviszi a rendőrség. Keith elhatározza, hogy elköltözik a városból, mert Karen nemet mondott, amikor megkérte a kezét.

Végjáték

Az aktuális rész ismertetője: Lucas tudomására jut, hogy apja a születése után segíteni akarta őket, de az anyja nem engedte meg neki. Így egyre erősebb lesz benne az elhatározás, hogy Keith-tel elköltözik Tree Hillből. Mivel Haley nem hajlandó testi kapcsolatra Nathannel házasságkötés előtt, a fiú titokban feleségül veszi.